po przeczytaniu wypowiedzi barba50 "Pogłębienie niewiele da - poziom wody z tego tytułu nie podniesie się ani o milimetr" - zgłupiałem na maksa no i chwilowa załamka ), czytam dalej i A#O pisze "Lustro wody się nie podniesie, ale dno obniży " - i radość powróciła Samuraj & A#O dzięki za wsparcie ), niestety pogoda dziś nie pozwoliła na prace w terenie koparka przesunięta na przyszły weekend, także muszę troszkę poczekać. Co do jabłonki postanowione musi ustąpić miejsca (jest mi lżej na sumieniu, bo gdy oznajmiłem ojcu co ją czeka zamiast niezłego opierd.... usłyszałem "nosiłem się z tym zamiarem jest już bardzo stara i wzeszłym roku niewiele z niej było" w zeszłym roku coś z nią porobił i wszczepił gałązkę w inną jabłoń (pierwsze o czymś takim słyszę) w każdym bądź razie na jednej jabłoni będę miał 2 rodzaje jabłek i cząstka tej starej zostanie
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum