Pomógł: 6 razy Dołączył: 31 Maj 2006 Posty: 1329 Skąd: Tychy p.Moszna 2014
Wysłany: 2010-06-29, 22:29
Na ogrodzenie wrzuciłbym winobluszcz trójklapowy,
lub jakąś winorośl deserową np Ajwaza lub Nadieżde Azos
Zielona Góra to dobre miejsce dla winorośli,a miejsce widać że dobrze nasłonecznione
nie byłaby taka goła ściana
Otoczenie oczka piękne i zadbane
_________________ ...........\\\ ///
.........( @ @ )
--oOOo-(_)-oOOo----->
A multis animalibus decore vincimur
pozdrawiam Castleman
Wysłany: 2010-07-02, 19:47
może to tak ciekawie nie wygląda ale płot ma fajną fakturę i z bliska wygląda lepiej ,poza tym pod płotem mam posadzone pokrzywnicę ,i wiciokrzew ale jeszcze małe wieć mam nadzieję ze sie rozrosną .a teraz pochwale sie nowym nabytkiem grążel żółty w swej całej okazałości
nawet do 2m więc na takiej głębokości będzie mu trochę nie wygodnie
Haa u mnie w pracy w starym pogazowym zbiorniku jest wieeeeelkie i głęboookie oko. Na głębokości ok 5 metrów rosną grążele. Zostały rzucone luzem przez pracowników na glebie i mają się świetnie. Tak wiec,..... Zanurzaj go śmiało ile się da.
Na 2 metrach to widuje bardzo często. Nie przesadzam z tymi 5 bo w tym zbiorniku łowimy także ryby i taki grunt tam jest. Dziś wracam po urlopie pierwszy dzień do pracy to mogę zmierzyć jeszcze raz.
_________________ Pozdrawiam Artur!
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum