nie wiem czy wystarczy ci foli,ale tu gdzie widać linoleum gdybyś zrobił mały schodek w koło oczka i na nim poukładał kamienie,tak żeby były nie znacznie zatopione w wodzie,było by :good:co do kamieni to możesz układać otoczaki na przemian z tym kamieniem co masz teraz
Dobry pomysł, oprócz tego mógłbyś kamienie kłaść gęściej - naprzemiennie i małe dziurki zatykać otoczakami. Jeśli zrobiłbyś ten schodek, to między tymi kamieniami mógłbyś posadzić również rośliny ze strefy płytkiej i bagiennej.
Ciekawy pomysł ale nie wiem czy mi folii wystarczy
Witam, dzięki wielkie za pomysł z półką, (schodkiem) świetnie to maskuje brzegi, jakie roslinki mozna posadzić na tym malutkim schodku miedzy kamieniami głebokość ok 10cm ?
Pomogła: 85 razy Dołączyła: 04 Lip 2009 Posty: 2044 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-06-11, 10:04
marekapn napisał/a:
Witam, dzięki wielkie za pomysł z półką, (schodkiem) świetnie to maskuje brzegi, jakie roslinki mozna posadzić na tym malutkim schodku miedzy kamieniami głebokość ok 10cm ?
Dawaj fotki
daj oczy pocieszyć
Vanka w środe będę dopiero przy oczku to prześlę fotki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum