Karasie maja juz z 12 cm , koi 15 cm rybki kupione 2 lata temu jako 5-6cm osobniki. Trochę podrosły, bo teraz gdy kupiłem nowe rybki to w porównaniu do starych to to są malutkie.
Pomogła: 84 razy Dołączyła: 22 Mar 2009 Posty: 2513 Skąd: Słupsk
Wysłany: 2010-06-08, 07:57
Gratulacje wielkie ! Piękny ogród , bardzo ładnie wkomponowane i zaaranżowane oczko !
Z wielkim smakiem to wszystko stworzone - widać , że to lubisz !
Aż dziw bierze jaka tam pustynia na początku była
Przejrzałam całą Twoją galerię , bo jest co oglądać i też za VAnką powiem- nie rozumiem jak ja to przeoczyłam
p.s
(jak nie tajemnica to zdradż proszę jakie to miasto? tak mnie ciekawi bo bywam w Szkocji u dzieci, teraz znów lecę w poniedziałek) może w sam raz Edinburgh?
_________________ Mój akwenik online: http://91.222.160.54:7777/
Użytkownicy I Explorera logują się w oknie po lewej, wszyscy inni po prawej.
Użytkownik: "oczko" , Bez hasła
Dzwoń do mnie jak zobaczysz szczura, kota, obcego lub brak wody
Jeśli nie masz mojego numeru wyślij priv.
Dzięki za czujność i pomoc !
Dziękuję Ewa za mile słowa, zgadłaś prace w ogrodzie uwielbiam w Polsce mieszkalem w mieście w bloku , a tutaj poznałem smak ogrodnictwa i sie zakochałem. Moze brakuje mi tej Waszej pogody ale nie jest zle nie mogę narzekać. A co do miasta to miastem raczej to nie jest jest to mala miejscowość, choc bardzo piękna leząca w samym sercu Szkocji w Perthshire. Nazwane sa one zielonymi płucami Szkocji a miasteczko nosi nazwę Blairgowrie.
Pozdrawiam Wszystkich oczkomaniakow
Ps od Edinburgha jest ok godzina samochodem to jak czas pozwoli zapraszam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum