Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 50 Skąd: Katowice
Wysłany: 2009-07-13, 07:51
Pieknie to wyglada te rosliny lilie wszystko wyglada jak by stworzyla sama natura bez reki czlowieka i gratuluje czystej wody bez chemii tak trzymac pozdrowienia z Katowic.
Wysłany: 2010-06-03, 14:04
Witaj amadyn, !!! Naprawde sliczne oczko Mam nadzieje, ze za 10 lat, moje bedzie wygladalo podobnie. Mam pytanie do Ciebie. Na drugiej fotce, ktora dodales, praktycznie na pierwszym planie, po prawej stronie, tuz przed liliami rosnie u Ciebie kepa takiej dlugiej i spiczastej trawy. Czy moglbys mi odpowiedziec, jak sie ta roslina nazywa. Pozyskalem dzisiaj ze starego nieczynnego kanalu, ktory jest niedaleko mojego domu, kilka roslinek, a w tym trawe bardzo podobna do Twojej. Nie wiem, czy to bedzie to samo, poniewaz mieszkam w Hiszpanii, ale naprawde jest bardzo podobna do Twojej. Chcialbym troche poczytac o tej roslinie, a niestety nie wiem jak sie nazywa. Dzieki i pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum