dokładnie..pąków jeszcze niema ale attraction i albida mają już pąki na powierzchni.nie pisze to żeby cię dołować.sadziłem w takiej mieszance jak ty,cały ubiegły tydzień był ciepły,ponad 20 stopni i wtedy wyrażnie ruszyły..
No ale Twoje zdjęcie tylko mnie pogrążyło. Korzystając z okazji że nie pada pstryknęłam kilka fotek - niezbyt wyszły ale nie mam jak do nich podejść.
Atrakcja, Chromatella i Aurora - z tą ostatnią coś jest nie tak, to chyba nie kwestia tylko zimna... liscie maluteńkie, mają po 5 cm i zaczynają pokrywać się zielonym nalotem
Za to woda - o ja weź!! Szok. Lampa jest włączona od kilku dni i idealnie widać dno.
Acha, i dziś utopiła mi się jedna rybka - na śmierć!! To przez te ulewy.
Pomógł: 55 razy Dołączył: 17 Lut 2009 Posty: 1403 Skąd: Radom
Wysłany: 2010-05-19, 20:42
Dokładnie, dwa dni sensownej pogody i będzie dobrze. I nie masz się co pogrążać bo w porównaniu z niektórymi u mnie też lipa straszna z liliami póki co
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum