No i nadszedł dzień w którym w końcu udało mi sie ruszyć z pracami..
Na razie tylko wypompowałam wodę .. bo niestety zajęło mi tyle to czasu ze musiałam już sie zbierać do domu bo niestety zaczęło padać
no ale wrzucam zdjęcie porównawcze jednego oczka z drugim
Witam,
W końcu ukończyłam w miarę prace nad oczkiem..
Rybki już się zadomawiają w nowym oczku no i w sumie nie tylko one a także około 15 żab
no i ku mojemu zdziwieniu TRASZKA:) Choć szczerze nie wiem skąd ona do mnie przywędrowała:) No ale najwidoczniej dobrze musiało jej w moim starym oczku być bo niechętnie dala się złapać:)
Wiem ze jeszcze dużo roboty mnie czeka ponieważ muszę dowieść kamieni i dobrze zakamuflować folie.. Zbudować kaskadę, skalniak
No ale wrzucam fotki wydaje mi się ze całkiem nieźle mi to oczko wyszło
No ale wrzucam fotki wydaje mi się ze całkiem nieźle mi to oczko wyszło
całkiem ,całkiem mnie się podoba,kamieni jast zawsze mało,ja ciągle dowożę a wciąż jest mało posadż na początku rośliny,wtedy na spokojnie będziesz mogła sobie maskować brzegi itp.
Może kiebsko widac na zjeciach ale w oczku mam dwie donice w jednej tatarak
i to dość sporo a w drugiej palke wodna także dość sporo klaczy...
A na dnie oszka pływa 5 osok każda o srednicy 30 cm:) wiec tak zle z roslinami nie jest..
No ale musze troche obsadzic na okolo oczka roślinek i skalniaków ale to za tydzień
bo we wtorek planuje sa zasypać stare oczko te które obok było bo
jak na razie przyjemnie to nie wygląda:
Dawno nie pisałam no ale matury ... Trzeba było troszkę oddać się nauce..
No ale juz mam trochę czasu to postanowiłam wrzucić troszkę fotek oczka jak wygląda no i
przede wszystkim nowego sąsiada:) którego nazwaliśmy "Zdzisio"
Generalnie to jeż się zadomowił koło oczka nie wiem czemu często sobie wędrówki robi..
A co do osoki mam 2 co mają średnice sięgającą 45cm i jedną mniejsza około 30cm.
_________________ ^-^
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum