Witam.
W związku z tym ze zaczyna mi brakować półek zaczynam kombinować odnośnie moich kombinacji mam pytanie pozostała mi jeszcze tylko głębokość ok. 90cm (nie licząc najgłębszego miejsca) i jak wiadomo na takiej głębokości nie za bardzo da się usytuować rośliny przybrzeżne od dawna próbuje wymyslec co by postawić na ta półkę (jakiś pustak, cegłę) aby postawione na niej doniczki były znacznie wyżej a zarazem nie zaszkodziło to wodzie i rybom macie jakieś pomysły??
Wykombinuj może jakąś półkę na trójnogu (żeby się nie hybała ). Pustak czy każda inna "pełna" konstrukcja będzie tylko zabierać przestrzeń życiową. Taki pomysł na szybko
a te czworonogi z czego wykonac?? stalowe nie beda rdzewiec??
"Czworonogi" zdadzą egzamin w przypadku gdy oczko ma płaskie dno, No chyba żebyś nurkował i dopasowywał długość nóg do nierówności dna. A z tym rdzewieniem to bez paniki. Titanika jeszce można oglądać na dnie a już tam parę lat leży
Witam tak dawno nic nie dodawałem ze nie moglem znalesc mojego tematu
z tego powodu iz woda tak czysta ze widac do dna i roslinki juz ruszyly skusze sie wrzucic na forum jak sytuacja po zimie wyglada u mnie
co prawda szału nie ma bo jeszcze nie zdąrzyło zarasnąć po zimie ale juz powoli nabiera kolorow, do pełnego stanu brakuje jakies 5 cm wody i dlatego doniczki odsłoniete na dzien dzisiejszy juz 2 liscie lili na powierzchni
PS. zdjecia w małej rozdzielczosci bo fotosik cos odwala i nie chce przyjac wiekszego rozmiaru
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum