Pomógł: 55 razy Dołączył: 17 Lut 2009 Posty: 1403 Skąd: Radom
Wysłany: 2010-03-02, 15:28
Trzeba poczekać aż się nieco zamuli i obgloni i będzie OK. Póki co rzeczywiście wygląda bardzo sterylnie i basenowo.
Z braku półek obwiesić dookoła kieszenie na rośliny i w nich poszadzić zieleninę.
do aurora:ja tu widzę półkę na rosliny itp ona jest po jednej i drugiej niewidac jej tak bardzo bo jest nisko ale ją widać a skoro ty jej nie widzisz to nie moja wina;] a i każdy kto widział to oczko to nie krytykuje koloru bo go nie widać i przy tym kolorze jest dobrze wyczyscic oczko.
_________________ krokiewka.cba.pl skocznia narciarska w lublinie
Pomógł: 55 razy Dołączył: 17 Lut 2009 Posty: 1403 Skąd: Radom
Wysłany: 2010-03-02, 17:54
Nie bierz naszych uwag zbytnio do siebie...zarośnie będzie OK
Co do koloru - czy forma czy folia zwolenników niebieskiego niewielu jest na forum. Ja się temu nie dziwię bo zbyt naturalnie to nie wygląda. Jak zajdzie polotem z glonów będzie dużo lepiej i naturalniej. Teraz kombinuj rośliny, jak masz półki to wykorzystaj maksymalnie, pomyśl też o kieszeniach.
ja tu widzę półkę na rosliny itp ona jest po jednej i drugiej niewidac jej tak bardzo bo jest nisko ale ją widać a skoro ty jej nie widzisz to nie moja wina
daj jakieś dodatkowe zdjęcia bo z tej odległości i perspektywy niewiele widać
_________________ pozdrawiam arek
---------------------
oczko wodne żaden problem
PORADNIKPORTALSKLEP
Pomogła: 84 razy Dołączyła: 22 Mar 2009 Posty: 2513 Skąd: Słupsk
Wysłany: 2010-03-03, 16:33
DAMIAN ! SUPER OKO
a to Ci nasi niktórzy Panowie nawkładali za niebieskośći i podniesione oko ( sama już też chciałam pisać ) A tu proszę widzimy jakie to oko jest faktycznie !
Bardzo fajnie to wykombinowałeś !
_________________ Mój akwenik online: http://91.222.160.54:7777/
Użytkownicy I Explorera logują się w oknie po lewej, wszyscy inni po prawej.
Użytkownik: "oczko" , Bez hasła
Dzwoń do mnie jak zobaczysz szczura, kota, obcego lub brak wody
Jeśli nie masz mojego numeru wyślij priv.
Dzięki za czujność i pomoc !
gdyby kamienie były trochę mniejsze było by OK,trochę za bardzo rzucają się w oczy.mogły być bardziej zatopione w wodzie.może jak obsadzisz je roślinami mniej będą widoczne.ale to jest moje zdanie.tobie mogą się podobać.
Pomogła: 84 razy Dołączyła: 22 Mar 2009 Posty: 2513 Skąd: Słupsk
Wysłany: 2010-03-04, 08:50
duzers napisał/a:
gdyby kamienie były trochę mniejsze było by OK,trochę za bardzo rzucają się w oczy.mogły być bardziej zatopione w wodzie.może jak obsadzisz je roślinami mniej będą widoczne.ale to jest moje zdanie.tobie mogą się podobać.
Duzers ! moje oczko tez w tej chwili przez kamienie trochę przytłoczone. Zupełnie inaczej wyglądał to jak się rozrosły rośliny. Mam takie wrażenie , że u Damiana jest podobnie.
JAk flora przyszaleje będzie idealna równowaga ! Swoja drogą to z kolei oczka ze śladową ilością kamieni i to małych czy płaskich latem tak obrastają, że kamienia nie widać prawie wcale. Poczekamy na fotki, zobaczymy czy dobrze przeczuwałam
_________________ Mój akwenik online: http://91.222.160.54:7777/
Użytkownicy I Explorera logują się w oknie po lewej, wszyscy inni po prawej.
Użytkownik: "oczko" , Bez hasła
Dzwoń do mnie jak zobaczysz szczura, kota, obcego lub brak wody
Jeśli nie masz mojego numeru wyślij priv.
Dzięki za czujność i pomoc !
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum