Ciekawy pomysł na małą inscenizację baśniowej krainy. Szkoda tylko, że budowniczy- konstruktor włożył tyle trudu i staranności w "zafugowanie" tych kamieni na górce. Bez tych fug mogło by towyglądać naturalniej. Tylko nie wstawiaj tam krasnali
[ Dodano: 2009-09-30, 12:48 ]
Ciekawe! wszystkie posty spłynęły niemal równocześnie i skojarzenia są niemal identyczne
Pomógł: 13 razy Dołączył: 06 Sie 2009 Posty: 450 Skąd: Myślenice
Wysłany: 2009-09-30, 13:57
Ciekawa baśniowa forma skalniaczka, dzieci będę miały faktycznie ubaw. Natomiast patrząc na reszte otoczenia trawnika to ma to jedna spójną całość. Nie jest to oczko ani prawdziwy skalniak ale ciekawa odmiana od wiecznego dążenia do naturalizmu u nas.
Pomógł: 27 razy Dołączył: 13 Kwi 2009 Posty: 1169 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-10-01, 08:42
Jest to oczko w swoim stylu . Swoim , nie moim. Brakuje tylko jaskini dla smoka, i szklanego zamku na górze / lub odwrotnie/ A poważnie, to ja w okolicy posadził bym kilka surrealistycznie przyciętych drzewek i krzewów
Pomógł: 69 razy Dołączył: 17 Sie 2006 Posty: 1931 Skąd: opolskie
Wysłany: 2009-10-04, 20:16
Jakoś nie mogę sie dopatrzeć czegoś fajnego , nie przemawia do mnie ani to oczko ani skalniak--nie moje klimaty.Widać że wiele pracy było włożone w ten projekt i brawa za to
_________________ pozdrawiam Darek
Ryzyko zwiększa przyjemność......żyje się tylko raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum