Niby trawa to chwast w oczku... ale ta trawa rośnie na brzegu więc nie jest chwastem
Mi za to nie podoba się wykończenie kamieniami pod linijkę i najlepiej jeszcze wycementowane
Tak oczko wygląda naturalnie jak prawdziwy zbiornik, ładnie wtapia się w otoczenie, a gdy jest wykończone samymi kamieniami odznacza się i według mnie wygląda kiczowato i nienaturalnie...
Tak oczko wygląda naturalnie jak prawdziwy zbiornik, ładnie wtapia się w otoczenie, a gdy jest wykończone samymi kamieniami odznacza się i według mnie wygląda kiczowato i nienaturalnie...
Jest bardzo dobrze, podoba mi się Tylko pamiętaj aby tą trawę ucinać bo jesienią będzie gnić w wodzie. Wiosną koniecznie lilie i inne rośliny. Część rybek możesz bez problemu wyłowić i sprzedać - będzie na np. nowe rośliny
Pomógł: 9 razy Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 289 Skąd: Wielkopolska
Wysłany: 2009-09-22, 21:52
Podzielam zdanie Alibaby trudno będzie utrzymać w ryzach trawkę a i z koszeniem będzie kłopot najlepiej nożyczki i strzyżenie pojedyńczo .
Ale oczko wygląda bardzo fajnie
pozdrawiam
piotr5875
Niby trawa to chwast w oczku... ale ta trawa rośnie na brzegu więc nie jest chwastem
Mi za to nie podoba się wykończenie kamieniami pod linijkę i najlepiej jeszcze wycementowane
Witam , oczko mimo ,że nie jest zbyt zarośniętne to bardzo mi się podoba. Duuży plus właśnie za to o czym wspomniałeś- naturalność dzięki brzegom -to mój typ , mimo ze sam mam kamienie , to jednak Twoj zbiornik wydaje mi sie najbardziej zbiżony wyglądem do prawdziwego "oczka polnego" pozdro.
_________________ oczko wodne ponad 6m3
pozdrawiam
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum