Pomogła: 1 raz Dołączyła: 06 Maj 2009 Posty: 26 Skąd: Londyn
Wysłany: 2009-07-05, 08:45
A to nasze rybki , nie wszystkie sa chetne do pozowania ale jakos sie udalo. Mamy 2 jesiotry, 4 karasie, 4 karpie ghost, 3 malutkie karpie koi , 2 butterfly i jeszcze 4 inne karpie ale nazwy nie pamietam. Mam wielka ochote dodac jeszcze kilka karasi bo to moje ulubione ale boje sie , ze moze byc ich za duzo.
Wysłany: 2009-07-05, 08:52
Prace na zakryciem folii stanely gdyz zabraklo kamykow, trzeba bedzie znow troche poszukac ale damy rade, wtedy tez ukryjemy doniczki z roslinkami. Dzis musimy zajac sie najwiekszym problemem, folia pod wodospadem , pomysl juz mamy , szybkie zakupy i do roboty, moj biedny maz nie ma chwili wytchnienia. No coz , w koncu oczko to bylo jego marzenie. Dziekuje Wam za opinie , jednak oko znawcow najwazniejsze a my sie dopiero uczymy.
Wysłany: 2009-07-11, 18:21
Witam,
Kilka nowych fotek po tym jak udalo nam sie zakryc folie, jeszcze nie we wszystkich miejscach ale pracujemy nad tym . Doszly tez nowe roslinki i teraz tylko czekac az sie rozrosna. Oczko nabralo zupelnie innego wygladu dlatego dziekuje tym , ktorzy zwrocili nam uwage. Na poczatku nie podalam wymiarow oczka wiec moze teraz glebokosc 1.20cm , dlugosc 4m , szerokosc 3.30cm i strumyk 7m dlugosci. Wody wlalismy okolo 10tys. litrow.
Wysłany: 2009-08-07, 18:11
Dziekuje za pochwaly, Darku nasz filtr to totalna porazka , jest o wiele za maly , co tydzien musimy go czyscic bo kompletnie sie zatyka . Ten sezon jakos przetrwamy ale na przyszly rok zaopatrzymy sie w konkretniejszy. To filtr biologiczny bez lampy Uvc , niestety nie spelnia wymagan, zdarza sie.
Radek, kaskada to dzielo mojego meza, bardzo sie ciesze , ze sie podoba.
zainspirował mnie Wasz strumyk, szczerze mówiąc wyszedłem na taras i zacząłem kombinować gdzie by tu taki poprowadzić... i wyszło mi że mam dość miejsca, więc kto wie. gratuluję, bardzo ładnie!
Wysłany: 2010-05-29, 17:42
Witam w kolejnym sezonie, nasze oczko pieknie zaroslo, trzeba troszke roslinek wodnych jeszcze dodac i woda sie dobrze nie oczyscila jeszcze ale i tak jest pieknie
[ Dodano: 2010-05-29, 18:47 ]
_________________ Pozdrawiam Jola
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum