Marekapn jak obiecala podaje wymiary w najszerszym miejcu jest ok.4ma najwezszym ok.3.4m
Dziękuje Ci bardzo :) jak na taką ilosc folii to mega duze jak dla mnie wystarczy Normalnie Twoje oczko jest dla mnie wzorem do naśladowania od pierwszego wejrzenia wpadło mi w oko
Preparat jest z firmy Troplcal a nazwa To blue Guard Pona.Kupilam go w Zoo Afryka,na etykiecie pisze ze tworzy bariere do promieni UV.
Boże czego to firma nie wymyśli tylko po to zdobyć klienta.
Zoja wiesz że ryby potrzebują słońca? rośliny też, a sama przecież nie pływasz tam tylko nakładasz filtry na skórę.
_________________ KOI moja pasja, sposób na życie i stres
Kocham wodę, ryby i jeszcze kilka rzeczy
Slonka moje rybki maja az za duzo po przez caly dzien,a czy to blokuje promienie sloneczne to nie jestem pewna:)
Napisałem słonka w przenośni, rozmawiamy o promieniach UV
UVC-zostaje w atmosferze i tylko świeci w naszych UVkach
Reszta UVB i UVA świeciła, świeci i będzie świecić
Ryby potrzebują pełnego zakresu fal, zostawmy to naturze KOI i wszelkiego rodzaju ryby ozdobne kolorowe potrzebują w szczególności UVA
_________________ KOI moja pasja, sposób na życie i stres
Kocham wodę, ryby i jeszcze kilka rzeczy
NIE MYL OCZKA Z KOIpond!!!!
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum