Roman, glonami masz wszystko porośnięte tak samo jak u mnie Tylko roślinki wszystkie u mnie już praktycznie mocno rozbujane wyższość południa nad północą
_________________ Pozdrawiam Jarek
Moderator to też człowiek,więc nie utrudniaj mu życia OCZKO WODNE JARKA G OGRÓD JARKA
Pomógł: 20 razy Dołączył: 26 Kwi 2006 Posty: 1278 Skąd: z Mazur
Wysłany: 2009-04-18, 17:46
Tu jak zawsze wiosna przywlecze się 2-3 tygodnie później, a glony, te mi nie przeszkadzają ładnie maskują folię a jak ruszą rośliny nie będzie ich widać wkomponują się w otoczenie.
Ale z przejrzystości wody jestem dumny widzę jesiotra na dnie a tam jest jakieś 120 cm
Ja mojego jesiotra żarciem wyciągam na płytszą wodę żeby go trochę pooglądać bo na dnie wygląda mało atrakcyjnie. Teraz czeka na paszę w pobliżu takiej platformy z płaskiego kamienia i po zakarmieniu sprząta fajnie wszystko do ostatniej granulki. A z glonami nitkowatymi też mam jak u ciebie i specjalnie mnie to nie rusza. Chyba dlatego nie ma szczawiowej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum