Pomógł: 6 razy Dołączył: 31 Maj 2006 Posty: 1329 Skąd: Tychy p.Moszna 2014
Wysłany: 2008-11-25, 09:54
Witam serdecznie
Dziwnie wygląda ta folia
Pierwszy raz coś takiego widzę i nie wiem co mam powiedzieć. No cóż różne są gusta.
Oczko zadbane i ładnie się prezentuje, ja bym jeszcze dosadził roślin w strefie brzegowej.
No i pytanko, masz napowietrzacz? Jeżeli nie to ja bym jeszcze zamontował, w przyszłym tygodniu śnieg i zima ma ponoć zanikać.
_________________ ...........\\\ ///
.........( @ @ )
--oOOo-(_)-oOOo----->
A multis animalibus decore vincimur
pozdrawiam Castleman
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Maj 2006 Posty: 568 Skąd: Suwałki
Wysłany: 2008-11-29, 17:31
teo21 napisał/a:
nie rozumiem co z folią
przyzwyczajeni jesteśmy do czarnego koloru,ale orginalnie to wyglada.Zreszta na tych dolnych zdjeciach troche już zarosła glonami i straciła swój blask
Oczko masz bardzo ładnie wykończone.A napowietrzacz montujemy po to ,żeby nie zakłócać rybom ,,Zimowego snu"rąbiąc przerębel,narażasz je na niepotrzebny stres,ale to jest tylko Twój wybór.
Witam ziomala
fajne oczko ,folia daje ciekawe odbicie, bardzo orginalne.
koło DRAWNO gdzie mieszkam jest takie jezioro ,gdzie wygląda jakby woda była czerwona,bardzo fajnie to wygląda i pływają tam bardzo duże karpie.
masz bardzo zadbane oczko i piękne rybki
Wysłany: 2008-11-30, 21:01
Z tą folią to taka historia ze sprzedawca zbajerował mnie ze ta jest bardziej wytrzymała,niż czarna którą on akurat posiadał,wiec taką kupiłem , dzięki za przychylne opinie ciągle się uczę i z roku na rok coś przebudowuje i poprawiam dla popraw funkcjonalności i estetyki,pozdrawiam http://forum.oczkowodne.n...es/upapa1zw.gif
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum