Czy za bardzo nie chwalicie? Ale cieszę się z tego
Zimno i rybki znów poszły na dół.
Im więcej zdjęć dajesz tym bardziej mi sie to oczko i ogród podoba - ma się wrażenie że celowo na początek dałaś takie fotki aby napięcie mogło stopniowo wzrastać.
_________________ pozdrawiam arek
---------------------
oczko wodne żaden problem
PORADNIKPORTALSKLEP
Pomógł: 7 razy Dołączył: 05 Mar 2007 Posty: 804 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-03-22, 21:24
aurora mial racje z tym stopniowaniem napiecia. normalnie czuje zazdorsc i nadzieje, ze moje oko w 3 roku istnienia wreszcie rozwinie skrzydla.
powtorze jeszcze raz - meski gatunek nadaje sie tylko do kopania. ZERO mysli tworczej
Pomógł: 6 razy Dołączył: 31 Maj 2006 Posty: 1329 Skąd: Tychy p.Moszna 2014
Wysłany: 2008-03-28, 18:53
Witam na forum, piekne, uporządkowane oczko,
ten wodotrysk żeczywiście nie naturalnie wygląda, jeżeli mogę coś zasugerować, to lepiej go nie włączaj
Rybki super!!!
Hosty eleganckie, ja tez posadziłem na jesieni ubiegłego roku co nieco z tych roślin
(i tu sie pochwalę moja żonka się ze mna podzieliła , ma większe doświadaczenie co do host) mam nadzieję że wybiją w tym roku.
_________________ ...........\\\ ///
.........( @ @ )
--oOOo-(_)-oOOo----->
A multis animalibus decore vincimur
pozdrawiam Castleman
Pomógł: 8 razy Dołączył: 15 Mar 2008 Posty: 84 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-03-29, 16:32
http://www.fotosik.pl/pok...06891c190b.html
może cie mi powiedzieć co to za roślinka na fotce iwo-1
Miałem kiedyś taką, ale po zimie już nie odbijała. jak mi ktoś powie jak ona się nazywa to już sobie poszukam jak ją następnym pozimować
_________________ Pozdrawiam Bartek
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum