Dzisiaj piekny ,,wiosenny" dzień temp. 14*C
Na dzien dzisiejszy moje oczko wygląda tak juz sie nie moge doczekac kiedy bedzie cieplej i zebym mogl sie w koncu zabrac za czyszczenie
Znalazłem dzisiaj jeszcze taka rybke ale takich pływa od groma cale oczko wiec w sumie dobrze ze pare małych zima zabrała
Rośliny sie budza do zycia
Jak widac ta wichura nawiała strasznie duzo lisci na najpłytsze półki
Ale w sumie na wiosne generalne czyszczenie wiec niema problemu
Oj nie byl wiekszy
dzisij udało mi sie zrobic byle jakie alu dało zdjecie takiejsamej rybce tylko oczywiscie zywej i tu lepiej widac jakich rozmiarów ona jest Takich rybek jest mnustwo
Może sie dopatrzycie gdzie ta rybka to juz predzej do zagadek trzeba było dac to zdjecie
Ludzie dzisiaj miałem bojowe zadanie Zabrałem sie w końcu za czyszczenie oczka to co tam zobaczyłem na dnie to nie wiem nawet czy jutro jeszcze bede wstanie zjesc sniadanie ale nie bede wam ubrzydzał najgorsze było to ze mialem mnóstwo małych rybek i ojciec chciał jak najwięcej odłowić i przecedzał cały ten kisiel ktory był tak gęsty ze ja go łopatką wybierałem z oczka przez firankę i odbierał rybki
niestety fotek brak może jutro cos dodam jak juz oczko zaleje bo przy takiej robocie to nie da sie robic fotek
PS. juz dawno tak nie marzyłem jak dzisiaj żeby w końcu sie wykąpać
W końcu mam czym wrzucic zdjecia na kompa wiec zapodam pare zeby odswieżyc temat
Niestety zdjec rybek z tego sezonu nie mam bo nie mialem czasu siedziec wczoraj i czekac na dobre ujecie wiec kiedy indziej zrobie
Musze sie pochwalic ze woda widocznosc do dna no ale to zasługa lampy uv własnej roboty
Rosliny jeszcze nie sa takie jak u Killera1558 ja nie wiem taka nie duza roznica km nas dzieli a u ciebie juz taki busz
a roslinki brzegowe to juz wogule ledwo z ziemi wyszły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum