Zróbcie na koty zasieki z gałęzi: u mnie pomogło... Zobaczcie moje oczko w galerii: sprawdziłem naocznie, że nawet tak ułożone gałęzie przy oczku nie zamarznietym zdaja egzamin. A na lód to albo siatka, albo gałęzie jako zasieki (silnie rozgałęzione)
jak na oczku jest lód to po co sie martwić - raczej telepatycznie kotek nam rybek nie wyłowi - u mnie też są ślady - ale jakoś nie widze zagrozenia Bede sie martwić jak lód zejdzie
_________________ pozdrawiam Mateusz Malum nullum est sine aliquo bono
Na koty to mam pocięte gałązki akacji i rozłożone dookoła oczka
Ps.Jak się zarazisz oczkiem,to jestem pewny,że nie raz będziesz powiększał swoje oczko.Komuś tu już pisałem,że małe jest piękne i nadal to potwierdzam.
dużo się nie zmieniło,doszło trochę roślinek m.in. żabieniec i mięta wodna. Dokupiłem filtr do oczka,chciałem zrobić własnej roboty,ale nie starczyło mi czasu. dokupiłem także 3 karaśki<jak się uda pokażę zdjęcia.
_________________ pozdrawiam Marek W.
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum