Pomógł: 22 razy Dołączył: 13 Mar 2006 Posty: 1002 Skąd: Zamość
Wysłany: 2007-09-13, 13:27
castleman napisał/a:
Widze że attraction (jeżeli się nie mylę) też kwitnie u Ciebie no i nieśmiertelne aksamitki
Attraction kwitnie i ma jeszcze pąki kwiatowe które idą ku górze , Chromatella też ma jeszcze pąki
Aksamitki to całe lato i pewnie całą jesień będą kwitły aż do mrozów
Wysłany: 2007-09-24, 16:21
koczisss napisał/a:
a na pewno nie -5, uważam tak, gdyż rącznik
Rącznik ma przemarznięte młode liście i kwiaty. Tak samo nasturcje
Oczko jest zasłonięte dlatego mróz mocno nie poniszczył roślin ale na otwartych terenach rośliny pomarzły
Rącznik ma przemarznięte młode liście i kwiaty. Tak samo nasturcje
Oczko jest zasłonięte dlatego mróz mocno nie poniszczył roślin ale na otwartych terenach rośliny pomarzły
Na zdjęciu tego nie widać, stąd mój post w takiej formie
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 11 Sie 2006 Posty: 736 Skąd: śląskie
Wysłany: 2007-09-24, 21:59
Też mi się w ten -5 stopniowy mróz nie chce wierzyć. U mnie tyle nie było a już dalie, canny cynie a nawet astry musiałam wykopać. Rącznika tez mam i niestety zostały mu tylko górne liście, a u Ciebie wyglądają jak w sierpniu, a nie po przymrozku i jeszcze takim dużym.
Wysłany: 2007-10-28, 22:29
No w końcu i ja swoje oczka przygotowałem do zimy
W sobotę powycinałem rośliny liście lilii usunąłem i wyjąłem pompę musiałem wejść do wody dobrze że miałem wodery bo inaczej bym się nie odważył wejść do wody
Karasie już anemicznie pływają ale korzystają jeszcze z ostatnich promieni słońca wygrzewając się na płyciźnie Linki i karpie już się nie pokazują chyba już w letargu na dnie siedzą Żaby też się jeszcze pokazują
Oczka trochę oszpecone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum