No to może się skuszę, choć myślałam o takiej jeszcze płyciej, np na 50 cm. Lubie lilie, podobaja mi się, ale lubie też czystą przestrzeń w oczku z widokiem na pływajace ryby, dlatego sie ograniczam z ilością.
Ja uważam że tej nie warto, nie podoba mi się ta odmiana i będę ją ewakuował z oczka aby dać miejsce czemuś ładniejszemu.
A mnie podobają się wszystkie odmiany jednakowo, nawet te białe uważane za pospolite mają swój urok. Gdybym miał oczko odpowiednio duże to posadziłbym wszystkie dostępne na rynku lilie. Niestety jako że oczko jest maksymalne na ile pozwalają przepisy, zmieściło mi się jedynie coś około 17 gatunków.
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest
tylu idiotów" Stanisław Lem
Balaton-natury cud. A gdzie ten miód? Widziałem na wszystkich filmikach u Ciebie sporo...trochę sadyzmu, ironii Mośkowej, i życia (seksualnego?) mrówek też aż za wiele. Masz jednak cierpliwość w filmowaniu. Szkoda, że Dunajcem nie dopłynąłeś do przystani, lecz kawał piękna przyrody cieszyło moje oko. To widziane z góry i z przyziemia, moim zdaniem, winno Cię zaprowadzić na szczyty Towarzystwa Miłośników Przyrody. O miód się już nie będę dopominał, bo wiadomo,kto... Zgłębiłem po części Twoje zainteresowania-super
_________________ Radek-na marzenia dobry jest każdy czas.
Dziękuję za komplementy, mnie także dosięgły . Balaton rozrasta się sam z siebie, za wiele w niego nie ingeruje. (takie dzikie oczka mi sie podobają). Miód powiadasz?? dopiero w zeszłym roku postawiłem 2 ule z rodzinkami, miód miałem, lecz przez mój pośpiech zacząłem leczyć na warrozę zbyt szybko i 20 kg. miodu poszło na bimber do ludzi . Mrówki, zawsze mnie interesowały, mój znajomy zajmuje się hodowla i sprzedażą mrówek i formikarium dla nich. Dunajcem spłynąłem do końca, lecz złapał nas deszcz i z filmowania nici. . Mam jeszcze jedno zainteresowanie, takie jak Ty. Jeszcze raz dzięki za miłe słowo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum