Pomógł: 26 razy Dołączył: 09 Mar 2010 Posty: 1341 Skąd: wlkp
Wysłany: 2014-05-07, 21:09 troszkę fotek z ogródka
takie tam fotki
no i taki tam atak zaskrońca na żabę w moim oczku, fotka kiepska bo na szybko - biegłem ratować mojego żabulca, wyrwałem ją z paszczy potwora
Pomógł: 60 razy Dołączył: 22 Wrz 2012 Posty: 1851 Skąd: Lasochów - woj. Św.
Wysłany: 2014-05-08, 14:56
Piękna brzoza pendula! Co to na drugim zdjęciu za drzewo o zielonych liściach? Znakomity modrzew. Co to za jadła na 4 zdjęciu? Fajne kwiatki tarczownicy, sam muszę sprawdzić czy moja nie będzie kwitła. Jaka odmiana tego zwisającego buka? Azalie i różaneczniki o wiele bardziej do przodu niż moje. Piękny ten niski żywopłot. Tuje i jałowce strzyżone w koła świetne. W ogóle znakomity ogród!!!
Pomógł: 60 razy Dołączył: 22 Wrz 2012 Posty: 1851 Skąd: Lasochów - woj. Św.
Wysłany: 2014-05-08, 20:23
Musze kupić sobie Betulę Pendulę . A te klony palmowe zielonolistne to czysty gatunek? Zachwycające!!!!! Ta jodła to nie szlachetna Glauca albo blaue hexe? A z bukiem to faktycznie. Moje w lasku tez mają takie popadające. Że rosną w pełnym cieniu jeden nie ma przewodnika, może go sobię przesadzę, fajnie by wyglądał. Buki to piękne drzewa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum