Piekne oczko:) pozazreoscic tylko :)jesli bedzie taka mozliwosc to zrob zdjecia tego filtra i pokaz i napisz co tam masz posadzon:)nie tylko u cb tyle lisci to nie nie przejmuj u mnie z oczka co dziennie wyciagam
Pomogła: 129 razy Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 4150 Skąd: Warszawa/Radzymin
Wysłany: 2013-10-15, 10:25
crashq3tf napisał/a:
Piekne oczko:) pozazreoscic tylko :)jesli bedzie taka mozliwosc to zrob zdjecia tego filtra i pokaz i napisz co tam masz posadzon:)nie tylko u cb tyle lisci to nie nie przejmuj u mnie z oczka co dziennie wyciagam
Gdybyś wyciągał codziennie, to pewnie byłoby ich mniej, a że wyciągasz co dziennie, to masz ich sporo. ( niestety z racji mojego statusu na tym forum musiałam to odznaczyć )
Witam serdecznie, dziękuję za pochwały Na wiosnę na pewno porobię coś z oczkiem, już mam w planach zakup lilii wodnej od kolegi z forum, jednak taka lilia dodaje uroku
[ Dodano: 2013-10-17, 21:34 ]
Znalazłam zdjęcia przed wykopaniem filtra, po wykopaniu, kijanki ropuch, ropuchę oraz lina (nazywa się Shinju, tak, lubię nazywać ryby). Tak, podziurawiłam sobie siatkę, strasznie ciężko się nią ruszało w wodzie, tak jest lepiej Na zdjęciach moja karaska przed wybarwieniem, podobała mi się czarno pomarańczowa, teraz jest prawie całkiem pomarańczowa, ale wiedziałam, że taka będzie.
Pomógł: 60 razy Dołączył: 22 Wrz 2012 Posty: 1851 Skąd: Lasochów - woj. Św.
Wysłany: 2013-10-18, 14:56
No wielka metamorfoza, nie ma co !! Fantastyczny lin, prawdopodobnie zdobędę takich kilka. A ropucha ... nie przepadam. A kijanki przypominają mi zarówno płaszczki, skrzypłocze i kulazuchy .
Rewi - ze strachu czy obrzydzenia? Ja lubię wszystkie zwierzęta, w tym węże, myszy czy pająki, oczywiście boje się np. żmii bo niebezpieczna, ale nie ma zwierzęcia które by mnie brzydziło (wyjątkiem są martwe pająki, inne martwe zwierzęta na mnie tak nie działają jak martwe pająki...). Ropucha nazywa się Puf Puf jakkolwiek głupio to nie brzmi
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum