Witam po dłuuuuugiej przerwie! Jeśli wszystko dobrze pójdzie w ciągu 2-3 tygodni wrzucę nowe fotki - być może już z rybami. Przez prace przy oczku zapuściłem trochę ogród, ale mam na to tymczasowe zezwolenie małżonki
no, pierwsze koty za płoty... filterek filtruje, woda-kryształ... ale najważniejsze są ryby
21-08-2013 moje oczko zasiliły pierwsze 34 szt. "japońców"
Co prawda o tej porze roku wybór jest już bardzo ograniczony, ale i tak są śliczne
Koi są w dobrej kondycji i dość spore, jak na swoją cenę. Jeszcze nie jedzą, nie podpływają do powierzchni - po prostu wielkość mojego oka chyba jest dla nich lekkim szokiem
Załączę jakieś fotki, kiedy zaczną się pokazywać bliżej powierzchni... zalegam też z fotkami z ostatnich etapów prac, ale to już chyba w pierwsze chłodne dni uzupełnię
Dopiero prześledziłem temat, ale już zazdroszczę takiego zbiornika. Szczególnie ogrom prac włożonych w budowę budzi szacuneczek . Gratulacje i czekamy na kolejne fotki
_________________ Pozdrawiam
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum