Pomogła: 129 razy Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 4150 Skąd: Warszawa/Radzymin
Wysłany: 2013-06-12, 18:16
Niektórzy kładą drabinę w poprzek i w ten sposób sięgają przekwitniętych pąków i liści. Można tez grabiami, albo takim specjalnym, długim sekatorem, co zamiast ucinać roślinę, to ją ucina, ale i trzyma.
guzalki,
Piękne oczko , zawsze marzyłem o takim ułożeniu kamieni
I widzę , że lilie super wystartowały , wielgachne liście
Moje w sobotę powinny już za kwitnąć
Ale liści takich to niestety wielkich nie mam
Podejrzewam że wielkość liści uzależniona jest od głębokości posadzenia. Te największe liście ma atraction posadzona na głębokości 130cm te które są na mniejszej głębokości mają mniejsze liście ( atraction )
Muszę przyznać że Sioux w tym oczku lepiej się czuje co widać. Średnio 3 kwiaty otwarte nonstop tzn. Stare idą na dno w ich miejsce otwierają się nowe. Sadzenie bezpośrednio w podłoże bez koszy czy donic daje lepsze rezultaty.
Bardzo fajny efekt, dzięki temu podświetleniu widać kształt oka co przydaje się na grillowanie
Trafiłaś w samo sedno bo gril na balkonie i fajnie wieczorem i w nocy ryby widać.
Podświetlenie ledowe bo energooszczędne i do tego fajny efekt choć nie widać tego na zdjęciach ( robione telefonem ).
Dziś byłem po koi koło Rzeszowa, miały być 2 a w końcu wyszło 7 .
Muszę przyznać że na miejscu naoglądałem się za wsze czasy pięknych olbrzymów jak i maluszków. Bardzo dziękuję Panu Michałowi za rady jak i rabacik . Gorąco polecam i tak myślę że nie ostatni raz tam byłem .
Wieczorem wrzucę fotki nowych mieszkańców oczka, jak znajdę kabel.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum