Wysłany: 2013-02-11, 18:15
Gosik napisał/a:
Ciekawa data na zdjęciach, gnasz szybko do przodu, gdzie Ci tak spieszno ? chyba że to 7 luty wg nowego odczytywania dat, bo ja jestem staroświecka i zawsze czytam najpierw dzień, miesiąc, rok
Są różne formaty dat, w tym formacie akurat miesiąc jest na pierwszym miejscu. Jeśli się nie mylę format używany głównie w USA, więc jeśli aparat tam kupiony to domyślnie data ustawiana wg. takiego szyku.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Maj 2011 Posty: 21 Skąd: opolskie
Wysłany: 2013-02-11, 22:45
Aparat KODAK made in USA więc i data jest made in USA.Robiąc oczko z szamba niewiele mogłem zmienić jego kształt ,żeby nie stracić na jego głębokości.Tworząc oczko w ogrodzie czerpałem wiadomości z tego forum,a i tak kilka błędów zrobiłem m.in włączona fontanna na środku oczka zniszczyła częściowo kwiaty i liście lilii /ale na błędach człowiek się uczy/. Czekam również na wasze pomysły i sugestie co można w nim poprawić i ulepszyć, a krytycznych uwag też się nie boje.pozdrawiam
[ Dodano: 2013-02-11, 23:03 ]
tej zimy oczko nie zamarzło napowietrzacz spisał się bardzo dobrze był tylko osłonięty plastykową wanienką.zima mu niestraszna.
[ Dodano: 2013-02-11, 23:20 ]
Oczko miało być letnim domem dla żółwia wodno-lądowego ale po jego nocnej ucieczce z oczka wrócił do domowego akwarium a w oczku zawitały rybki.Na czwartym zdjęciu w albumie widać w oddali samochód to tam mój żółw spacerował o godz 4 rano,tylko kogo on szukał?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum