Pomógł: 37 razy Dołączył: 27 Sty 2006 Posty: 1600 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-12-21, 15:45
Oczko i rośliny super! Szczególnie zazdroszczę Ci tej kwitnącej na biało okrężnicy bagiennej - u mnie wcale nie chciała rosnąć i zamarła, choć miałem jej początkowo sporo.
Pomógł: 21 razy Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 2634 Skąd: Podkarpackie
Wysłany: 2006-12-22, 00:03
więc tak ,oko super , dla mnie załamka że tyle lat stoję w miejscu,i twoja wiedza o roślinach mnie powala, ja nie mam głowy do nazw ,sadzę to co mi się podoba a później na forum pomocy!!!!!!!! wołam co to za roślina??????? mam nadzieję że będziesz bardzo pomocny na naszym forum
Pomógł: 6 razy Dołączył: 31 Maj 2006 Posty: 1329 Skąd: Tychy p.Moszna 2014
Wysłany: 2006-12-22, 19:15
Bardzo ładne oczko również witam na forum
Wiosna jest piękna, milutko ogląda się Twoje zdjęcia
Te wełniate kwiatuszki w końcowym etapie swojego isnienia nie śmiecą w oczku?
Bardzo ładnie wygląda krzaczek wierzba k. oczka.
Lilie piękne, przy okazjii chciałem zapytać czy attraction wydziela jakieś zapachy?
Kamyk nawet masz ochszczony, "Krzych" sie nazywa
interesuje mnie co to za krzaczek tak kwitnie na lilowo? czy to wiosną?
http://www.fotosik.pl/sho...02e65beca71ff69
z mieszkańców oczka to tylko zauważyłem nartnika... są inni?
a jeszcze jedno pytanko, mieszkasz raczej w chłodnym rejonie Polski, czy oczko zamarzało Ci w zimie do dna?
_________________ ...........\\\ ///
.........( @ @ )
--oOOo-(_)-oOOo----->
A multis animalibus decore vincimur
pozdrawiam Castleman
Chętnie odpowiem, ale o jaki krzaczek chodzi? Z mieszkańców to są 4liny i chyba 4 karasie. Liny są moje a karasie sąsiada(dal mi je na zimowanie). Do dna nie zamarza, ale lód bywa spory. Rzeczka ciągle dziala.
Fotki zrobilem dziś.
Tak, to lawenda, rośnie na lekkim wzniesieniu przy oczku na mini skalniaku. Lilia raczej bez zapachu a kolor nieco się zmienia w trakcie sezonu , pierwsze kwiaty są mocno jeśniejsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum