Pomogła: 84 razy Dołączyła: 22 Mar 2009 Posty: 2513 Skąd: Słupsk
Wysłany: 2012-07-26, 22:44
Tekst piosenki "wszystkie rybki śpią w jeziorze" jest nadużyciem , bo ryby nie śpią
_________________ Mój akwenik online: http://91.222.160.54:7777/
Użytkownicy I Explorera logują się w oknie po lewej, wszyscy inni po prawej.
Użytkownik: "oczko" , Bez hasła
Dzwoń do mnie jak zobaczysz szczura, kota, obcego lub brak wody
Jeśli nie masz mojego numeru wyślij priv.
Dzięki za czujność i pomoc !
Ha, jednak jest ich trzy. Dziś się ganiały. Pocieszające jest to że napastnik nie wyciągnął żadnej ryby, dwie zdołał zranić i zdechły z ran. Nie najadł się. Nie chcę pastucha zakładać. To pewnie jest kot.
Dodaję 3 nowe zdjęcia. Pomiędzy wcześniejszymi zdjęciami jest 2 miesiące. Nad jeziorem znalazłem sporo małych kamyków, posłużyły do lepszego wykończenia brzegów. Dwa zdjęcia są zrobione z drzewa Woda po opadach jest na maksymalnym poziomie. Lilie słabo sobie radzą, rosną nowe liście, ale są małe. Tak samo kiepsko rośnie rdestnica pływająca, nowe liście są znacznie mniejsze od tych które urosły poza oczkiem. Za to dobrze rośnie czermień błotna. Z ryb doszły - 3 karasie i 1 karp koi który miał być karasiem. Są dwa tygodnie, często się pokazują.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum