Szybszy efekt będzie jeżeli użyjesz Chwastoxu 340SL turbo. Właśnie rolnicy go używają i oszczędzi Ci trawę. Jedynie poddaje się chwastnicy jednostronnej bo to "trawa". Resztę wypala aż miło patrzeć. Twojej trawie brakuje wody wody i wody
Sklepy dla rolników są ... prowadzone są przez innych rolników , mają nazwę centra nasiennictwa czy jakoś tak . Ceny niższe niż w sklepie ale trzeba wiedzieć co do czego się nadaje bo o ogrodnictwie ozdobnym tam niewiele pisze.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 15 Maj 2007 Posty: 221 Skąd: łódzkie/wlkp
Wysłany: 2012-07-19, 15:36
Wczorajsze zdobycze .
Wyczyszczone dokładnie z wszelkiego robactwa.....a było tego ,że ho ho..... .
Żabiśiek ,który gościł już w moim oczku przez kilka lat ,jednak z jakiegoś powodu wyginął.
Dziś planuję wypad po rzęse ,bo też gdzieś zginęła .Rzęsa w małej ilości i przy wielkości mojego oczka prezentuje się rewelacyjnie ,ukrywając się w zakamarkach wygląda cudnie.
_________________ .....codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy.
Pomogła: 84 razy Dołączyła: 22 Mar 2009 Posty: 2513 Skąd: Słupsk
Wysłany: 2012-07-19, 15:40
Obrywasz jesienią te turionki przed wywaleniem na kompost ? Są pod spodem i wyglądają jak powiększony kminek.
JA zawsze obrywam i chlup do oczka a wtedy nie wiadomo skąd pojawia się latem .
_________________ Mój akwenik online: http://91.222.160.54:7777/
Użytkownicy I Explorera logują się w oknie po lewej, wszyscy inni po prawej.
Użytkownik: "oczko" , Bez hasła
Dzwoń do mnie jak zobaczysz szczura, kota, obcego lub brak wody
Jeśli nie masz mojego numeru wyślij priv.
Dzięki za czujność i pomoc !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum