Wreszcie zrobiło się ciepło,wczoraj stopniał całkowicie lód.Uruchomiłem też filtr.Ryby przeżyły wszystkie.Jak narazie straty to;1 martwa żaba trawna,inne trawne zaczeły gody,mam ich dość dużo w tym roku,aż się woda kotłuje.Co do roślin to trudno mi jeszcze powiedzieć,najbardziej jestem ciekawy czy przeżyła marsylia.
Szaro buro Gdzie ta wiosna..Na pierwszym zdjęciu,te przecinki to kijanki żab trawnych,jest ich setki.Na drugim liść attraction.Na trzecim pontaderia puszcza młode pędy,miałem obawy czy przetrwała zimę.Czekam na marsylię,może jednak nie umarzła.
Pomogła: 84 razy Dołączyła: 22 Mar 2009 Posty: 2513 Skąd: Słupsk
Wysłany: 2012-05-03, 20:21
Bardzo ładne masz te płomyki wokół oczka - wszystkie kolory
Mi te najładniejsze ciemno-rózowe wypadły niestety, został mdły majtkowy lila-róż
Bobrom coś Twoja woda służy - dużo kwiatów
_________________ Mój akwenik online: http://91.222.160.54:7777/
Użytkownicy I Explorera logują się w oknie po lewej, wszyscy inni po prawej.
Użytkownik: "oczko" , Bez hasła
Dzwoń do mnie jak zobaczysz szczura, kota, obcego lub brak wody
Jeśli nie masz mojego numeru wyślij priv.
Dzięki za czujność i pomoc !
Ilusion jak masz dużo pąków to spodziewaj się że lada dzień zakwitną Ci prawie jednocześnie.Tak było u mnie,w tym roku pierwszy kwiat rozkwitł się 3 dni temu.
Violetta jeszcze daleko mi do Twoich lilii Jeszcze zdjęcia z dzisiaj.
_________________ pozdrawiam Mariusz
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum