Pomogła: 85 razy Dołączyła: 04 Lip 2009 Posty: 2044 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-08-04, 15:48
Dziewczyny
wodniczka napisał/a:
Jakoś specjalnie przygotowuje się grunt pod taki murek? Na czym to stoi?
Tak mały murek nie potrzebuje niczego innego jak w miarę wypoziomowanego gruntu, no dobrze jakby był ubity, żeby się myki w przyszłości nie zdarzały .
A co do palet, to należy je rozebrać, obejrzeć i ocenić, która deska się nada . Następnie troszkę szlifujemy papierem ściernym, nadajemy nowego kolorku drewnochronem i już.. Pale(deski) przytrzymujące wkładamy w dołki wysypane czymś twardym, zasypujemy lub zalewamy małą ilością betonu i tylko młotek, gwoździe i jazda
Wysłany: 2011-08-05, 19:36
Jesteście kochani
W oczku brakuje jakieś 10 cm wody, a Wy chwalicie i chwalicie.. co tam nie dokoszona trawa - ślimaki mają się gdzie chować od takich słów chcę mi się bardziej i bardziej dbać o to wszystko i nowe pomysły wprowadzać w realia .
Dziękuję
Wysłany: 2011-08-22, 14:27
Większy kawałek oczka jest poniżej poziomu standardowego ..znów brakuje mi wody (idzie burza, może dopełni )
Po za tym jakiś robal żre mi lilie, wiec tez to wygląda raczej niefajnie.. ale kto wie.. poproszę Pszczołę i zrobimy jakiś film ze mną w roli głównej
Wysłany: 2012-04-21, 17:09 sezon czwarty
Jako, że wstyd - w końcu nie wypada moderatorowi leniuchować
pozazdrościłam werwy naszym Paniom i postanowiłam w końcu ruszyć swoje szanowne cztery litery, aby rozpocząć porządki w oku.
Ryb nie ma, więc nie mam skrupułów i grzebanie w oku odbywa się hardcorowo
Mam już nadmiar mięty wodnej i przetacznika bobowniczka.
Jutro w ruch pójdzie pompa do brudnej wody i mam nadzieję, że zniknie większość mułu z oczka.
Z rybami póki co się wstrzymam. Ciągle mi żal moich szubunkinów, a miałam naprawdę ładne sztuki. Na takie też będę polować.
Fotka poglądowa
Rozebrany strumień i oko z częściowo spuszczoną wodą
Vanka,widzę ,że nie dajesz się i też zaczynasz działać,bardzo dobrze ,oczko będzie
czyściutkie i potem rybki i wiosnę widać też u ciebie
poz.Leszek
----------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum