Pomógł: 3 razy Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 229 Skąd: Biłgoraj
Wysłany: 2011-09-21, 08:08
160cm to w tym dołku i do poziomu trawy to się zgodzę ale sam mówiłeś że brakuję Ci 60 cm. wody czyli wychodzi jakiś 1m głębokości i to tylko na środku.
160cm to w tym dołku i do poziomu trawy to się zgodzę ale sam mówiłeś że brakuję Ci 60 cm. wody czyli wychodzi jakiś 1m głębokości i to tylko na środku.
Na srodku jest poglebione do 130cm aby rybki mogły zyc spokojnie w zimie;-)
[ Dodano: 2011-09-21, 19:55 ]
Witajcie;-)Mam prośbe:potrzebuje porady jaka zakupic agrowłóknine na ten widoczny skalniak na zdjeciach i na brzegi bo całe brzegi od samego dołu bede układał je kamieniami;-)Prosze ewentualnie o jakies linki
Pomógł: 6 razy Dołączył: 31 Maj 2006 Posty: 1329 Skąd: Tychy p.Moszna 2014
Wysłany: 2011-09-24, 21:53
Cześć, masz bardzo wysokie wody gruntowe.
Ciekawe jakie masz ph.
Z tymi otoczakami bym nie przesadzał, ja bym je położył tylko w górnej części oczka.
Sadź jak najszybciej rośliny, żeby ukorzenić je przed zimą.
Bardzo fajny i urozmaicony kształt oczka
Pomysł ppp na na przekrój oczka ciekawy, wykorzystaj go.
_________________ ...........\\\ ///
.........( @ @ )
--oOOo-(_)-oOOo----->
A multis animalibus decore vincimur
pozdrawiam Castleman
Cześć, masz bardzo wysokie wody gruntowe.
Ciekawe jakie masz ph.
Z tymi otoczakami bym nie przesadzał, ja bym je położył tylko w górnej części oczka.
Sadź jak najszybciej rośliny, żeby ukorzenić je przed zimą.
Bardzo fajny i urozmaicony kształt oczka
Pomysł ppp na na przekrój oczka ciekawy, wykorzystaj go.
Castleman dziękuje za komentarze.Mozesz mi rozwinąc skrót "ppp"a co do wodów gruntowych to nie mamy raczej za wysokiego poziomu bo jak narazie oczko nie moze sie napelnic;chociaz prawde powiedziawszy wody przybywa z każdym dniem a z nieba nie leciało u nas juz nic z 3 tygodnie;-p
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum