Pomogła: 129 razy Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 4150 Skąd: Warszawa/Radzymin
Wysłany: 2011-08-20, 17:27
Pawlosma napisał/a:
Kamieni nie chciało mi się wozić , więc widać folię.
Nie w tym rzecz-tu nie da się zasypać kamieniami, bo wszystkie zjadą Ci do oczka. Tu musisz podkopać półki ( taka litera L , tylko odwrócona ogonkiem w lewo, abyś mógł położyć na niej kamień, częściowo zanurzony w wodzie), za kamieniem podnosisz folię pionowo i zasłaniasz od tyłu też kamieniem. Taki wał jak masz teraz-jest nie do zasłonięcia.
Powiem ci tak. Nie lubię krytykować nikogo nawet jak mi się nie podoba to zawsze powiem że można to zmienić itp... Ale szczerze mówiąc u ciebie to jest Dramat... Nie dość że foremne oczko czego nie lubię to jeszcze do naturalnego oczka nie ma nawet 1% podobieństwa. Widziałem już kilka oczek i uwierz mi że na twoim nie postałbym nawet 2 min... Podsumowując Słaba Mizerna Praca... Ja też pracuję ale jeśli już decydujesz się na oczko to nie zaczynaj roboty od strony...
_________________ Działeczka nad stawem - bezcenne...
Kolego, ja tak jak moi przedmówcy nie lubię pisać rzeczy niemiłych, ale stare zbiorniki przeciwpożarowe w zapomnianej przez Boga wiosce mają więcej uroku aniżeli twoja wanna czy cokolwiek to jest. A odpowiedzi typu
Cytat:
Kamieni nie chciało mi się wozić , więc widać folię
zostawiam bez komentarza. Zgroza. I nie dziwię się, że nasz kraj schodzi na psy skoro są ludzie (i pewnie nie mało) z takim podejściem bylejakości jak Ty. I nie obraź się, ale sam wystawiłeś się na atak prezentując to "coś" i odpowiadając w taki nonszalancki sposób. Pozdrawiam
Jeśli są tam półki to zrób z nich użytek. Rośliny dodają bardzo dużo uroku oczkom wodnym.
Twoje oczko wygląda jak wygląda, ale jeszcze można wszystko zmienić.
Na forum masz bardzo dużo oczek wodnych które mogą posłużyć ci za wzór.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum