No woda faktycznie trochę nie taka jak powinna być ale poczekamy zobaczymy. Ostatnio ciągle padało więc może dlatego. Niedługo powinien pojawić się zestaw roślin pływających więc powinno być trochę lepiej.
A co do zamku to odnawiają i myślę że do 2010 zdąża. Stan prac można zobaczyć na zdjęciach na stronce internetowej zamku.
Pomogła: 129 razy Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 4150 Skąd: Warszawa/Radzymin
Wysłany: 2011-07-24, 10:59
Witaj-przejrzałam Twoją galerię, od początku oczko bardzo się zmieniło i to na korzyść-chociaż zdjęcia z 2008r też mi się bardzo podobają. Ogólnie jest ślicznie
Pomogła: 85 razy Dołączyła: 04 Lip 2009 Posty: 2044 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-07-27, 21:27
Chyba trochę zarosło
Wrócę do zdjęć z przeszłości - jesteś wspaniałym przykładem jak można sobie poradzić ze źle położoną folią. Piękne rozwiązanie
Bardzo bym chciała zobaczyć ogólny widok oczka dzisiaj
W mojej kilkuletniej przygodzie z oczkiem wodnym hiacynt zakwitł po raz pierwszy, ale warto było czekać.
Vanka napisał/a:
Bardzo bym chciała zobaczyć ogólny widok oczka dzisiaj
Proszę bardzo, zdjęcia z dzisiaj aczkolwiek nie mojego autorstwa, bo ja muszę przyznać (niektórzy już się o to upominają), oczko jest "zdalnie sterowane" z odległości kilkuset kilometrów, w sumie w sezonie ewentualne prace przy oczku są wykonywane co 2-3 miesiące, jak jestem w domu, a tak to nikt przy nim nic nie robi oprócz zdjęć oczywiście. Akurat w przyszłym tygodniu są przewidziane takie prace więc pewnie jakieś ciekawe zdjęcia się pojawią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum