Niestety nie orientuje się jakie ceny są u Ciebie w sklepach.
Przez internet na pewno jest taniej ale czasem przesyłki są chyba z kosmosu bo tak drogo.
Moim zdaniem oczko bardzo ładne a jak zamaskujesz folię to wogole bedzie super
Ale mam do ciebie pytanie o wymiary i pojemnosc oczka bo chyba nie pisałeś nic na ten temat ( albo przeoczyłem ). I jeszcze jedno, jak ci się sprawuje tołpyga, szybko rosnie , nie podjada czasem roślin?
Wymiary postaram sie podać jutro pojemność:P możecie bić ale nie patrzyłem na licznik a jeśli chodzi o tołpyge mam ją całe 2 dni hehehe ale ona z natury wcina roślinki ale też dużo glonów i zanieczyszczeń dlatego ją mam zdjęcia 3 wzdręg tołpygi i 2 białych orf pokaże jutro bo zrobiłem jak kupiłem
[ Dodano: 2011-06-16, 11:13 ] http://zapodaj.net/dbdf7708547c.jpg.html
a to jest ta pompa co o niej sądzicie ?? będzie wykożystywana tylko do kaskady. chciałbym uzyskać fajny efekt i nie wiem czy da sobie rade??
[ Dodano: 2011-06-16, 11:50 ]
dziś na karmieniu ryb pojawiła sie piękna tołpyga wcześniej sie wcale nie pojawiała
No piękne te rybki, cala gromada fajnie się prezentuje, u mnie wygląda to dość podobnie też mam sporo ryb w oku
Tołpyga widzę, że też całkiem ładnie się prezentuje, widziałem je ostatnio w sklepie ale chyba się nie zdecyduję zakupić, boje się o rośliny no i duża rośnie, ale musze przyznać że ryba interesująca.
hehehe chciałęm kiedyś złowić u znajomego na stawie siedziaęłm 3 dni i złapalem pełno karpi a tołpyg zero ;/ ale było śmiesznie rybek jest więcej ale wszystkie sie nie trzymają kupy:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum