dziękuje wiem że mało ale zawsze coś no kurcze ja bym poszedł do rzeki i nawet bym mógł kilka wiader roślin przynieść tylko się kurcze wstydzę jak to będzie wyglądać ludzie chodzą a ja z łopatą w rzece hehe
Pomogła: 129 razy Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 4150 Skąd: Warszawa/Radzymin
Wysłany: 2011-06-02, 21:50
Damiano napisał/a:
dziękuje wiem że mało ale zawsze coś no kurcze ja bym poszedł do rzeki i nawet bym mógł kilka wiader roślin przynieść tylko się kurcze wstydzę jak to będzie wyglądać ludzie chodzą a ja z łopatą w rzece hehe
Wstydzić to się trzeba kraść i głupio wpaść-ja tam się nie wstydzę-jak raz pójdziesz i zobaczysz, że nikt na Ciebie tak naprawdę nie zwraca uwagi, to później będziesz co chwile ganiał po stawach, bagnach i rozlewiskach. Ja to już kalosze wożę w bagażniku-nigdy nie wiadomo jakie tereny się dojrzy, np. wracając z pracy
Raz mnie tylko zapytali opalający się nad brzegiem-czy jestem z jakiegoś ośrodka roślinnego, bo tak dokładnie oglądam i przebieram
Pomogła: 85 razy Dołączyła: 04 Lip 2009 Posty: 2044 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-06-07, 13:54
Ładnie Kamieni wcale nie jest zbyt dużo,a rośliny rosną..
Mostek nieco przytłacza, ale mi się nie musi podobać
Korę będziesz miał non stop w oczku ale muszę Ci powiedzieć, że mi się to zestawienie bardzo podoba
Pomogła: 129 razy Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 4150 Skąd: Warszawa/Radzymin
Wysłany: 2011-06-07, 23:10
Z tą korą to wcale tak nie do końca-ja mam na samej wyspie i przeszła już dwie burze, ulewę i dość silny wiatr-w oczku nic nie znalazłam. Kora raczej dobrze przylega do podłoża-oczywiście jak ją się przyklepie przy narzucaniu.
Z tą korą to wcale tak nie do końca-ja mam na samej wyspie i przeszła już dwie burze, ulewę i dość silny wiatr-w oczku nic nie znalazłam. Kora raczej dobrze przylega do podłoża-oczywiście jak ją się przyklepie przy narzucaniu.
Kora leży na swoim miejscu jak jest odpowiedniej grubości . Oczywiście kora "sklepowa" będzie w oczku. Też mam korę koło oczka i nic nie ma.
Pomógł: 55 razy Dołączył: 17 Lut 2009 Posty: 1403 Skąd: Radom
Wysłany: 2011-06-08, 08:31
Ja mam sklepową i jakoś mi oczka nie zasypuje Zdarza się od czasu do czasu po jakiejś wichurze, że kilka mniejszych wpadnie ale nie jest to jakiś wielki problem.
Damiano masz coraz fajniejsze oczko! I całkiem już sporo roslin nasadziłeś. A jak porosną drzewka i krzewy wokół to złagodzą brak proporcji między oczkiem a kładką. Będzie pięknie a już jest ładnie!
aktualnie mam bardzo dużo glonów w oczku..;( lecz to czym się chciałem pochwalić to dosadziłem roślinek i jutro też dosadzę bo dzisiaj i jutro rybki;) dam fotki jak naprawię aparat bo się rozdupcył
moja lekka modyfikacja mostka lewa strona oczka tymczasowo bez roślin ale mam już upatrzone roślinki w rowie jest ich tam masa więc obsadzę całe oczko a tu mała aktualizacja
http://www.fotosik.pl/u/o...23/album/904308
Pomogła: 84 razy Dołączyła: 22 Mar 2009 Posty: 2513 Skąd: Słupsk
Wysłany: 2011-07-11, 13:13
Krokodyl wpadł na chwilę ? czy będzie stanowił stały odstraszacz kotów ?
ŁAdne te krzesła co malujecie
_________________ Mój akwenik online: http://91.222.160.54:7777/
Użytkownicy I Explorera logują się w oknie po lewej, wszyscy inni po prawej.
Użytkownik: "oczko" , Bez hasła
Dzwoń do mnie jak zobaczysz szczura, kota, obcego lub brak wody
Jeśli nie masz mojego numeru wyślij priv.
Dzięki za czujność i pomoc !
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum