Kiedyś się przejdę po działkach i zrobię foty oczek sąsiadów
Teraz mnie to oczko drażni no, ale cóż najpierw muszę wygrać z rakiem potem będę mógł się bawić. Tymczasowo zamaskuje to jakąś roślinnością szkoda, że prędzej nie napisałem zanim wlałem świeża wodę.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 229 Skąd: Biłgoraj
Wysłany: 2011-05-15, 17:26
FiveO napisał/a:
Kiedyś się przejdę po działkach i zrobię foty oczek sąsiadów
Teraz mnie to oczko drażni no, ale cóż najpierw muszę wygrać z rakiem potem będę mógł się bawić. Tymczasowo zamaskuje to jakąś roślinnością szkoda, że prędzej nie napisałem zanim wlałem świeża wodę.
Kolego musisz wygrać z rakiem bo oczko masz do przebudowy,a samo się nie zrobi.
FiveO,bądz dobrej myśli,bo jak oczko jest do roboty,to nikt,za Ciebie
tego nie zrobi a ja będę za Ciebie trzymał kciuki i na pewno wypijemy
jeszcze razem forumowiczami
poz.Leszek
-----------
Wysłany: 2011-05-16, 00:26
Chłopie dasz rade jestem z Tobą , a co do foli to się nie przejmuj , oni ći zazdroszczą bo takiej nie mają
ILUSION ma racje rób co Ci radzi i będzie O.K
A śmieci co Ci wsypali do oczka to tylko z zazdrości. Razem damy rade i im pokarzemy co i jak
czytaj i słuchaj co radzimy zaoszczędzisz czasu i pieniędzy i efekty będą sztbkie
witaj
Pomogła: 129 razy Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 4150 Skąd: Warszawa/Radzymin
Wysłany: 2011-05-16, 12:10
Oczko to taka pasja, że wszystko przezwyciężysz, bo przed Tobą pracy a pracy i to na sporo lat więc również trzymam kciuki, bo na pewno dasz radę i wszystko będzie oki.
Dziękuje Wam bardzo za słowa otuchy
Ludzie to są świnie ...
Uploaded with ImageShack.us
Dwie donice z trzcinami miałem wyrzucone na trawnik kompletnie zniszczone wrr. co z takimi wandalami robić normalnie się odechciewa.
Pomógł: 26 razy Dołączył: 09 Mar 2010 Posty: 1341 Skąd: wlkp
Wysłany: 2011-05-16, 17:25
Tak to już czasem bywa
Najważniejsze żeby jakiś kretyn nie wpadł na głupi pomysł i nie przedziurawił Ci folii bo to już będzie gorsza sprawa
Nie masz jeszcze ryb, więc może podłacz oczko pod prąd - zobaczymy ilu "inteligentnych inaczej" się złapie żartowałem oczywiście.
ILUSION myślałem o tym ale w tym kraju złodziej ma większe prawa, pobijesz gada który nie pracuje całe życie to mu rentę będziesz płacił, wezwę Policje to powiedzą "mała szkodliwość społeczna"
Pomógł: 26 razy Dołączył: 09 Mar 2010 Posty: 1341 Skąd: wlkp
Wysłany: 2011-05-16, 22:24
Święta prawda, co by tu wykombinować żeby chwasty wyrwać z działeczki???
Trzeba nad tym pomyśleć, a tymczasem myślę że mogą Cię w
Może troszkę nie ładnie, ale ponosi mnie jak takie coś słyszę, żebym był na miejscu to byśmy coś razem wykombinowali
_________________ ILUSION
oczko około 20m3
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum