Pomógł: 14 razy Dołączył: 29 Cze 2007 Posty: 538 Skąd: Kraków i Okolice
Wysłany: 2010-11-02, 18:14
A takie zielone liście lilii, jak u Ciebie to miałem chyba na początku września
Teraz tylko zielenieje sit leśny, wywłócznik kilka przęstek i tu i ówdzie... strzałka. Pałki trzymają się mocno...
A takie zielone liście lilii, jak u Ciebie to miałem chyba na początku września
u mnie podobnie...w dodatku widać jeszcze pąki u lili,ja już dawno o nich zapomniałem
koczisss [Usunięty]
Wysłany: 2010-11-02, 19:26
Co do pąków, to one tak stoją już od miesiąca.
Nie zakwitną, gdyż gdy był lód, to całkiem przemarzły. Zresztą już nie mają jak, bo woda dość chłodna, choć trochę się ogrzała, ryby znów lepiej jedzą.
Niestety dzień krótki i marne szanse na zakwitnięcie.
Niebawem trzeba będzie liście wyciąć i montować napowietrzacz.
Niby widoków na zimę nie ma, pompa działa, ale lepiej to zrobić gdy jest w miarę ciepło, a nie na mrozie.
U mnie tez pałki zaczęły się rozsiewać , to chyba od wiatrów i suszy jakie ostatnio panują.
_________________ pozdrawiam arek
---------------------
oczko wodne żaden problem
PORADNIKPORTALSKLEP
koczisss [Usunięty]
Wysłany: 2011-04-25, 21:28
I dokonało się. Jest to mój ostatni wpis na tym forum.
Poprosiłem Arka o skasowanie konta i pozostawienie tego tematu.
Nie wiem jak zrobi, ale może pozostawić tę galerię jako pewnego rodzaju ciekawostkę, bo będzie to pierwsza galeria użytkownika, który już nie jest zarejestrowany na tym forum.
Moja decyzja jest ostateczna, wypaliłem się jako moderator, oczkomaniak i zwykły user. Mój czas na tym forum dobiegł końca.
Żegnam!
Pomógł: 26 razy Dołączył: 09 Mar 2010 Posty: 1341 Skąd: wlkp
Wysłany: 2011-04-25, 21:58
koczisss napisał/a:
I dokonało się. Jest to mój ostatni wpis na tym forum.
Poprosiłem Arka o skasowanie konta i pozostawienie tego tematu.
Nie wiem jak zrobi, ale może pozostawić tę galerię jako pewnego rodzaju ciekawostkę, bo będzie to pierwsza galeria użytkownika, który już nie jest zarejestrowany na tym forum.
Moja decyzja jest ostateczna, wypaliłem się jako moderator, oczkomaniak i zwykły user. Mój czas na tym forum dobiegł końca.
Żegnam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum