Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Kwi 2007 Posty: 86 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-06-27, 10:40
Daj spokoj Pawlak.
Masz fajne OKO. Posadz troche roslin przybrzeznych, to zaslonisz ten czarny brzeg wypraski.
Wazne ze ladnie je umiejscowiles, i roslinnosc tworzy swietne tlo dla oka.
Jaka ma glebokosc?
PS: mam pytanie o ten oleander? Nie marznie Ci w zime? Na zdjeciu widac ze jest wkopany. Czy moze mieszkasz na opolszczyznie, albo okolicach Zieloneg Gory
Pozdrawiam
_________________ Wojtas
Oczko: wymiary3m x 3m, gl: 1.2m
mam w planie jechać po rośliny (pogoda nie pozwala) ten oleander bez problemu mi zimuje ,mieszkam na pomożu (władysławowo)
oczko ma głębokość 0,5m i 110l
po lecie będe budował nowe ,większe
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Kwi 2007 Posty: 86 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-06-27, 16:22
Pawlak napisał/a:
zmiana ,ten oleander jest mojej mamy zapytałem się dla pewności ,na zime wsadzamy go do piwnicy
Uff! Juz myslalem ze klimat u Was tak bardzo sie rozni od mojego (polnocno wschodnia Warszawa). Ale jak tak dalej pojdzie, to za 10 lat bedziemy mieli oleandry i accuby rosnace bez problemu w gruncie caly sezon
_________________ Wojtas
Oczko: wymiary3m x 3m, gl: 1.2m
Pomógł: 21 razy Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 2634 Skąd: Podkarpackie
Wysłany: 2007-06-27, 17:57
nie narzekaj widziałem gorsze oka twoje przynajmniej bez glonów na wodzie
ps .jak dajesz foty to jednak je zmniejsz bo nie sposób ich ogarnąć bez przewijania
foty są zmniejszone ,tylko jak wejdziesz w ta lupe z plusem tą są duże najlepiej wchodzić przez kategorie tam maja ładne rozmiary jak bede mógł to wrzuce jescze trochę fot moich rybek
Budowa rozpoczęta po wielu staraniach wreszcie się zaczeło
foto:
moja stara forma żegnaj
zaczynam kopać
tymczasowe mini oczko
wykop gotowy :peace: trochę dziwne kształty ,ale to z powodu biegnących wszędzie kabli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum