Patryk mialem kiedys karasia czerwonego i mial okolo 30 cm
a takie zwyczajne karasie dorastaja do ponad 2,5 kg te na fotce nie sa az tak wielkie ale do oczka sie nie nadaja
Super wiadomość dostałem od kumpla całkiem żółty mech wodny stringi(to taki wysoki i chudy) byłcałkiem żółty bo u niego nie dawałsię hodować u mnie jest już zielony
I ciekawe co będzie na wiosne w oczku lilia i podwodne zimująw wiadrze bo pies mi podarł całkiem
Tak ale tak że Poodczepiałą sięna środku oczka akurat od kleju na gorąco podarta folia na MAXA Błotne rośliny wsadżę do bagienka 10cm i tam przezimująa rośliny podwodne i lilie sąw wiadrze.
Pomógł: 48 razy Dołączył: 28 Sty 2006 Posty: 1436 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-01-29, 20:56
Patryk napisał/a:
Tak ale tak że Poodczepiałą sięna środku oczka akurat od kleju na gorąco podarta folia na MAXA Błotne rośliny wsadżę do bagienka 10cm i tam przezimująa rośliny podwodne i lilie sąw wiadrze.
Pomógł: 48 razy Dołączył: 28 Sty 2006 Posty: 1436 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-02-02, 00:48
Patryk napisał/a:
Z ogrodniczej sztywnej grubej dość foli ale psom to nie przeszkadza niestety
Tak myślałem, ale nie podejrzewałem że Ty "stary" forumowiec Oczek wodnych zbudujesz oczko z ogrodniczej folii, robota na daremno. Zerknij TUTAJ , rozmawiamy tam o przygotowaniu oczka dla piesków
nie nie to nie taka chuda folia to bardoz gruba sztywna folia z jakiej się robi oczka widziałem jak wyglądała folia taka sama jak z PCV ale mój pies wie że żadna folia mu się nei oprze nawet może cienki beton rozwalić i drzewo oskrobać tak że jużnei odbije
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum