Pomógł: 6 razy Dołączył: 31 Maj 2006 Posty: 1329 Skąd: Tychy p.Moszna 2014
Wysłany: 2008-08-29, 09:20
Rewelacja, co natura to natura , aczkolwiek jakąś beczuszkę widać, to chyba filtr
Piękne lilie
Ale ja na byczki w oczku zdecydowanie już bym się nie godził
_________________ ...........\\\ ///
.........( @ @ )
--oOOo-(_)-oOOo----->
A multis animalibus decore vincimur
pozdrawiam Castleman
art1234 [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-29, 09:56 Dzięki
Tak to filtr
a byczki same sobie przyszły są dość dobre
art1234 [Usunięty]
Wysłany: 2008-09-22, 08:44 Wie trzeba mieć coś z głową
Postanowiłem pochwalić się swoim wczorajszym wyczynem a mianowicie czyściłem swój staw w głębszym miejscu i może nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego ale robiłem to przy użyciu mojego profesionalnego sprzętu do nurkowania a ponieważ moja rodzina już dawno uważa że na punkcie stawu to zwariowałem proszę o zrozumienie innych oczkomaniaków.
Akcja trwała 4 godziny prowadzona była na glębokosci od 1,5 do 1,8 metra przy pomocy pompy zatapialnej Drena 61 - do 16 tysięcy litrów na h i polegała na nagarnianiu mułu ręka do otworu w widoczności wynoszącej zero - było jak w nocy. Po czterech godzinach udało mi sie usunąć większość "lotnego mułu" i wykopać dziurę srednicy ok 1 m i głębokości ok. 50 cm.
Jeszcze jedna taka akcja i będzie po robocie - dobra metoda jak nic innego się nie da wymysleć.
Jak ktoś chce mogę pomóc i u niego a może założę firmę od brudnej roboty i będę świadczył tego typu usługi
nie skopjuje bo ja już jestem profesjonalista a usługi to mogę pełnić jako oczko-nurek (nowa kategoria nurka)
Artur
art1234 [Usunięty]
Wysłany: 2012-05-11, 11:40 ale miałem potwora :)
tydzień temu idąc nad brzegiem zobaczyłem ogromną rybę w swoim stawie. Był to szcupak. Od pewnego czasu zastanawiałem się gdzie jest ok 40 karpi wielkości dłoni, liny i karasie, których było multum. Po ok. 20 min rzucania kopytem wyciągnołem winowajcę.
84 cm i 3.80 kg.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum