Pomógł: 6 razy Dołączył: 31 Maj 2006 Posty: 1329 Skąd: Tychy p.Moszna 2014
Wysłany: 2011-06-13, 21:06
Cześć fajne oczko i fajna osłona przed tymi którzy nie powinni dostać się do oczka.
Niebieska folia fajnie zasłonięta
Ja bym trochę więcej roślin nasadził, skoro oczko nie duże, to może trochę przęstek?
_________________ ...........\\\ ///
.........( @ @ )
--oOOo-(_)-oOOo----->
A multis animalibus decore vincimur
pozdrawiam Castleman
Dość długo mnie nie było, ale niestety dopadł mnie natłok prac...
Roślinki którymi obsadziłem oczko dookoła mają sie świetnie.
Kupiłem malutką pompeczke (350l/h) która na razie służy jako fontanna w oczku, natomiast później bedzie zasilała mały strumień który zamierzam zbudować, a wyglądałoby to tak
Wysłany: 2011-06-23, 19:59
oczno zmienia się niesamowicie, na prawdę kawał dobrej roboty
Ta pompka to jak się nie mylę Aquaela miałem podobną no i do zasilania strumyka jest zdecydowanie za słaba.
Jaką masz pompę przy filtrze? Po prostu wystarczyło by pociągnąć wodę z kaskady do strumyka
Pompka której używam do filtra jest firmy VICTUS, W pompce jest filtr gąbkowy. Moc pompki 55W, 2300l/h.
Dokładnie taka:
Ale i tak bede musiał pomyśleć nad tym jak zasilić strumień, bo jedna pompka nie obrobi filtra, kaskady i strumienia a ta AQUAEL-a jest rzeczywiście maleńka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum