Pomogła: 85 razy Dołączyła: 04 Lip 2009 Posty: 2044 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-02-05, 20:42
chatkagagatka napisał/a:
Siema,coś tu cicho od dość dawna,wszyscy już mają strefy błotne? ,właśnie nad taką zaczynam myśleć,macie jakieś sugestie co do wielkości takiej strefy?,miejsca raczej mam dość więc sobie poradzę,i czy są jakieś sztywne zasady co do budowy takiej strefy?,to teraz czekam na porady
Oj Gagatku Gagatku, wpadasz na takie dawno nie odświeżane tematy i zapodajesz
no, ale skoro zapodałeś juz pytanko to ja Ci odpowiem w ten sposób:
1. wszyscy już mają strefy błotne?
Raczej ci co mają już oczka posiadają również strefę błotną
2. właśnie nad taką zaczynam myśleć
I bardzo dobrze, bo to ważna strefa i taka gdzie można dużo podziałać
3. macie jakieś sugestie co do wielkości takiej strefy?,
byłoby dobrze, żeby była. Im większe oczko, większa strefa bagienna Nie wiem czy jest recepta na określony stosunek tejże strefy do wielkości oczka - być może Jesli wzorować się na naturalnych zbiornikach to jest dość pokaźny rozmiar. 33% - zadowala odpowiedź ?
4. czy są jakieś sztywne zasady co do budowy takiej strefy?
nie ma. a może są
5. to teraz czekam na porady
to poczekamy razem co Ci napiszą inni
oooooooo,dzięki za tak szybką odpowiedź ,w pełni mnie satysfakcjonuje,hehehe,ale faktycznie obadamy co inni napiszą ,a tematy stare poruszam bom nowy tutaj i czytam wsio co napisano,swoje oczko kilka lat temu zbudowałem dzięki informacjom zaczerpniętym tutaj,później musiałem zająć się ogrodem ,teraz kolej na dokończenie oczka i właśnie nadrabiam zaległości i uzupełniam wiedze w tej materii:roll:
_________________ Gagatek
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum