| |
Oczko wodne - forum Forum miłośników oczek wodnych. |
 |
Ryby w oczku wodnym - piranie roślinożerne w oczku
PIOTR.P - 2011-05-24, 17:25 Temat postu: piranie roślinożerne w oczku piranie roślinożerne w oczku czy ktoś z Was miał i co o tym myślicie?
[ Dodano: 2011-05-24, 21:46 ]
Bo mam propozycje dostac dwie sztuki gratis co robić próbować czy nie?
Hubert - 2011-05-25, 09:16 Temat postu: Re: piranie roślinożerne w oczku
| PIOTR.P napisał/a: | | piranie roślinożerne w oczku czy ktoś z Was miał i co o tym myślicie? |
Nie nadają się. Padną przy najbliższym wzroście związków azotowych lub spadku temperatury podczas załamania się pogody.
Martinho - 2011-05-25, 09:29
serwus,
w Danii w Aarhus Botanisk Have mają w oczku piranie razem z plestocomusami i żyworodnymi, ale to w szklarniach z tropikiem i nie sprawdzałem czy roślinożerne
pozdr
mx
PIOTR.P - 2011-05-25, 21:54
co będzie to będzie są już w oczku jak na razie mają się dobrze ale dzieki
neron87 - 2011-05-26, 11:17
Długo nie pociągną kolego. Zauważ że to ryby które na co dzień mają temperaturę wody w granicach 26 - 28 stopni i całkowicie inna dietę No ale kombinuj ...
PIOTR.P - 2011-05-26, 21:25
to wszystko wiem ale skoro w rzekach i jeziorach polskich żyją to mogą dotrzymać do września, a potem na ciastka do kawiarni
[ Dodano: 2011-05-26, 22:34 ]
gdybym za nie zapłacił - ale mam je gratis
lukaszp2201 - 2011-05-26, 21:54 Temat postu: piranie
| PIOTR.P napisał/a: | gdybym za nie zapłacił - ale mam je gratis
Lepiej ich nie bierz szkoda żeby sie mczyły i miały padnąc przy pierwszej chłodniejszej nocy bądź załamania pogody
Wpuśc sobie jeszcze skalary, jakiegoś gibicepsa, paletke i bedzie ok!!!
Kaef - 2011-05-26, 23:04
| PIOTR.P napisał/a: | to wszystko wiem ale skoro w rzekach i jeziorach polskich żyją to mogą dotrzymać do września, a potem na ciastka do kawiarni
[ Dodano: 2011-05-26, 22:34 ]
gdybym za nie zapłacił - ale mam je gratis |
[ Dodano: 2011-05-27, 00:09 ]
[quote="PIOTR.P"]to wszystko wiem ale skoro w rzekach i jeziorach polskich żyją to mogą dotrzymać do września, a potem na ciastka do kawiarni
quote]
One u nas nie żyją, one unas starają się przetrwać. Są wpuszczane przez pseudohodowców czyli debili do naszych cieków wodnych.
| PIOTR.P napisał/a: | gdybym za nie zapłacił - ale mam je gratis
Lepiej ich nie bierz szkoda żeby sie mczyły i miały padnąc przy pierwszej chłodniejszej nocy bądź załamania pogody |
Podpisuje się pod tym obiema rękami i nogami.
PIOTR.P - 2011-05-27, 21:54
sory że tak- ale muszę was panowie zmartwić nawet dała się jedna z fotografować
słabe zdjęcie z telefonu i pod światło, potem z aparatem czaiłem się ale nie wyszły z pod mostku
co gorsze wydaje mnie się że coś jadła, woda miała o 20 jeszcze 19 stopni
|
|