| |
Oczko wodne - forum Forum miłośników oczek wodnych. |
 |
Inne - Literatura o oczkach
Roland - 2006-06-18, 13:24 Temat postu: Literatura o oczkach Czy moglibyscie mi poradzic jakies ksiazki odnosnie oczek wodnych? Mialem dawno dawno temu oczko wodne z foli zrobione przez ojca ale to byl niewypal. Teraz chcialem zrobic jak najleprze oczko wodne i przydala by mi sie jakas dobra ksiazka.
AurorA - 2006-06-18, 14:30
Zobacz tu: http://oczkowodne.net/books.php
nakład niektórych pozycji jest już wyczerpany, ale na pewno znajdziesz coś ciekawego.
I tu parę pozycji. Polecam "Staw i strumyk w ogrodzie"
http://www.sklep.oczkowodne.net/k6,literatura.html
Ernest - 2006-06-19, 20:44
Ja polecam ksiazke "Ogrody wodne" Thomasa Helberga.Jest to jedna z ksiazek ktora sie jako pierwsza ukazala na rynku Polskim.Mam ja od 7 lub 8 lat.
Carabanchel - 2011-10-04, 23:24
Pozycji Helberga praktycznie nie można już kupić (ostatni post 5 lat temu ). A co sądzić o pozycji Adama Marosza? W spisie jest dużo o zakładaniu oczka, a mnie interesują porady szczegółowe... (problemy na bieżąco ) Co kupić na początek?
pozdr!
AurorA - 2011-10-05, 00:26
nie jest to zbyt dobra pozycja, ale dla początkującego będzie ok.
Carabanchel - 2011-10-05, 13:50
Dzięki za podpowiedź, a jaka jest dobra/najlepsza? Chciałbym mieć coś pod ręką cały czas (oprócz forum , gdzie trzeba przekopywać się przez tematy....
Może Majka Popielarska coś napisała ?
pozdr!
AurorA - 2011-10-05, 13:54
Forum na pewno jest najlepsze ze wszystkich książek i tu znajdziesz wszystko i za free.
Mam ze 20 książek o oczkach i żadnej nie mogę polecić- kiedyś ja napisze coś dobrego
Adalbert - 2011-10-05, 14:09
| AurorA napisał/a: | kiedyś ja napisze coś dobrego |
To do roboty! I w oparciu o cytaty z forum - może być zabawnie Ale pamiętaj - pomysł mój
AurorA - 2011-10-05, 21:58
Mam nadzieję ze tej zimy powstanie pierwszy rozdział
Carabanchel - 2011-10-05, 22:59
| AurorA napisał/a: | Mam ze 20 książek o oczkach i żadnej nie mogę polecić- kiedyś ja napisze coś dobrego |
Nie no odpuszczam, najlepsza rada jaką dostałem tutaj i to od Admina! Od jutra tu nie zaglądam. Amen
PS. Żartuję, jutro sprzedam samochód i zamawiam 20 pozycji! (w kilku językach).
Carabanchel - 2011-10-07, 23:43
A teraz na poważnie: pozycja Małgorzata Bogusławska, Agnieszka Wilkaniec Oczko wodne? Jest nowa koszt około 40 zł.
pozdr
PS. W sklepie z forum jej nie ma, kiedyś pewnie kupię jakąś pozycję przy okazji innych zakupów, bo jedna książka nie przekracza 50zł
|
|