Oczko wodne - forum
Forum miłośników oczek wodnych.

Inne - Literatura o oczkach

Roland - 2006-06-18, 13:24
Temat postu: Literatura o oczkach
Czy moglibyscie mi poradzic jakies ksiazki odnosnie oczek wodnych? Mialem dawno dawno temu oczko wodne z foli zrobione przez ojca ale to byl niewypal. Teraz chcialem zrobic jak najleprze oczko wodne i przydala by mi sie jakas dobra ksiazka.
AurorA - 2006-06-18, 14:30

Zobacz tu: http://oczkowodne.net/books.php

nakład niektórych pozycji jest już wyczerpany, ale na pewno znajdziesz coś ciekawego.

I tu parę pozycji. Polecam "Staw i strumyk w ogrodzie"
http://www.sklep.oczkowodne.net/k6,literatura.html

Ernest - 2006-06-19, 20:44

Ja polecam ksiazke "Ogrody wodne" Thomasa Helberga.Jest to jedna z ksiazek ktora sie jako pierwsza ukazala na rynku Polskim.Mam ja od 7 lub 8 lat.
Carabanchel - 2011-10-04, 23:24

Pozycji Helberga praktycznie nie można już kupić (ostatni post 5 lat temu :evil: ). A co sądzić o pozycji Adama Marosza? W spisie jest dużo o zakładaniu oczka, a mnie interesują porady szczegółowe... (problemy na bieżąco :P ) Co kupić na początek?

pozdr!

AurorA - 2011-10-05, 00:26

nie jest to zbyt dobra pozycja, ale dla początkującego będzie ok.
Carabanchel - 2011-10-05, 13:50

Dzięki za podpowiedź, a jaka jest dobra/najlepsza? Chciałbym mieć coś pod ręką cały czas (oprócz forum ;) , gdzie trzeba przekopywać się przez tematy....

Może Majka Popielarska coś napisała ? :hehe:

pozdr!

AurorA - 2011-10-05, 13:54

Forum na pewno jest najlepsze ze wszystkich książek i tu znajdziesz wszystko i za free.
Mam ze 20 książek o oczkach i żadnej nie mogę polecić- kiedyś ja napisze coś dobrego :P

Adalbert - 2011-10-05, 14:09

AurorA napisał/a:
kiedyś ja napisze coś dobrego :P

To do roboty! I w oparciu o cytaty z forum - może być zabawnie ;) Ale pamiętaj - pomysł mój :)

AurorA - 2011-10-05, 21:58

Mam nadzieję ze tej zimy powstanie pierwszy rozdział :P
Carabanchel - 2011-10-05, 22:59

AurorA napisał/a:
Mam ze 20 książek o oczkach i żadnej nie mogę polecić- kiedyś ja napisze coś dobrego :P

Nie no odpuszczam, najlepsza rada jaką dostałem tutaj i to od Admina! Od jutra tu nie zaglądam. Amen :((

PS. Żartuję, jutro sprzedam samochód i zamawiam 20 pozycji! (w kilku językach). :yahoo:

Carabanchel - 2011-10-07, 23:43

A teraz na poważnie: pozycja Małgorzata Bogusławska, Agnieszka Wilkaniec Oczko wodne? Jest nowa koszt około 40 zł.

pozdr

PS. W sklepie z forum jej nie ma, kiedyś pewnie kupię jakąś pozycję przy okazji innych zakupów, bo jedna książka nie przekracza 50zł